Tijdens deze hands-on en praktische dag duik je in het diepe en ontdek je jouw kwaliteiten, drijfveren en wensen. En hoe je deze kunt inzetten richting te vinden in jouw loopbaan en jouw doel te bereiken. 

Nobco en EMCC_bewerkt.png

Wat kun je verwachten?

Loopbaancoach workshop keurmerk klein.jp

Je krijgt handvatten om jouw talent in te zetten om te kunnen worden wat je kunt zijn. We slaan de theorie over en gaan direct aan de slag met praktische toepassingen. Dat betekent concreet, dat je gelijk ontdekt hoe je grip krijgt op jouw loopbaan en werk. Na afloop van de dag ken je de belangrijkste technieken en heb je een plan van aanpak om jouw doelen op korte en lange termijn te bereiken. Dit zorgt voor een nieuwe dosis energie om er weer tegenaan te kunnen.

Je ervaart en neem kennis van:

Bewust worden van jouw drijfveren en kwaliteiten

Hoe ziet de dag er uit?

Voorafgaand aan de workshop heb je een stukje zelfonderzoek middels een vragenlijst gedaan. De resultaten worden met je besproken tijdens het intakegesprek. Dit is belangrijk om duidelijk en helder te krijgen waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ook bespreken we de mogelijke onderdelen van de workshop Loopbaanbegeleiding. Een onderdeel van de workshop kan bijvoorbeeld zijn wat jouw rol is bij een reorganisatie. Hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd en bij jezelf blijft?

Tijdens de workshop werken we aan hoe je het snelst en veilig kunt aankomen bij jouw doel. Je krijgt de kans om je eigen gedrag onder de loep te nemen en daarmee aan de slag te gaan. Natuurlijk geven we je ook tips en adviezen over eventuele vervolgstappen. Al je bevindingen verwerken we in een plan van aanpak. Je maakt doelen voor de korte en lange termijn. Dit bespreek je niet alleen met de trainer, maar ook met de andere deelnemers. Zo leren jullie van elkaars ervaringen. Je gaat naar huis met een op jouw afgestemd kompas.  

Je zult terugkijken op de dag alsof je terugkijkt op een inspirerende gebeurtenis waarbij je een hoop nieuwe ervaringen en kennis met je meeneemt om een volgende stap te zetten in jouw loopbaan.

Wat kost het?

De investering voor de workshop is 321,- euro, inclusief BTW, koffie, thee, fruit en lunch. Hierbij zijn ook een werkboek in PDF formaat, plan van aanpak en een gratis nazorg sessie (t.w.v. 100 euro) inbegrepen.

Resultaten. Gegarandeerd.

Webwinkel keurmerk.png

Niet Goed? Geld Terug!

Jouw Loopbaancoach staat 100% garant voor haar workshops. Zij bevatten best practices, methoden en modellen die wetenschappelijk bewezen goed resultaat opleveren. Wij weten zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt.

 

Ben je na de eerste uur van de workshop niet tevreden? Dan krijg je van ons binnen 14 dagen 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.

Powerworkshop
6 uur
€321
di, vr

Stel ons een vraag 

bel ons op 015-2682538,

of stuur een e-mail naar team@jouwloopbaancoach.com

Contact informatie

Jouw Loopbaancoach

Rotterdamseweg 183c

2629 HD  DELFT

BTW-nummer: NL254475437B01

Kvk-nummer: 74588435

Jouw Loopbaancoach voldoet aan de eisen die Nobco stelt aan coaching in Nederland. Alle trajecten van Jouw Loopbaancoach zijn gebaseerd op best practice. Wij garanderen kwaliteit.

© 2019 Jouw Loopbaancoach