Incompany & Maatwerk: Haal

Jouw Loopbaancoach In Huis 

Alle trainingen van Jouw Loopbaancoach worden ook incompany gegeven. Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op je branche en organisatie, of pak met maatwerk 

jullie specifieke uitdagingen aan. 

Nobco en EMCC_bewerkt_bewerkt_bewerkt.pn
Loopbaancoach Noloc.png

Andere vragen?

Jouw Loopbaancoach wordt gerund door Suzanne Thijs in samenwerking met een stevig netwerk van senior/master coaches. Haar inzichten vanuit de culturele antropologie, onderwijskunde en het bedrijfsleven worden gecombineerd met no-nonsense en praktijkgerichte adviezen.

Incompany of Maatwerk? 

Tijdens een (kosteloze) discovery call stemmen we de wensen en behoeften graag zo goed mogelijk af, zodat we een passend ontwikkeltraject kunnen samenstellen. Of je nu voor incompany (standaard) of maatwerk kiest. Twijfel je tussen standaard of maatwerk? Dit zijn de grootste verschillen:

Theorie & cases afgestemd op je branche en organisatie

Teamontwikkeling: laat medewerkers samen en van elkaar leren

Bepaal zelf de datum en locatie van de training

INCOMPANY (STANDAARD)

  • Standaardworkshop toegespitst op jouw organisatie: Kies uit 10+ thema's

  • Relevante theorie, cases en opdrachten

  • Stevige praktische basis

MAATWERK

  • Volledig op maat gemaakt opleidingsprogramma

  • Op jouw organisatie afgestemde theorie, cases & opdrachten

  • Direct toepasbaar in de praktijk

Waarom Jouw Loopbaancoach trainingen?

Jouw Loopbaancoach is gespecialiseerd in het geven van inzicht, advies en training om de productiviteit en het welzijn van organisaties, teams, managers en medewerkers te vergroten. Dit doet Jouw Loopbaancoach door gebruik te maken van best practices, wetenschappelijk bewezen methoden en modellen, mensenkennis en humor om iedereen in het centrum van hun kracht en talenten te helpen komen zodat grote gedurfde dappere doelen worden behaald.

De ervaringsthema's van Jouw Loopbaancoach

Gezondheid en welzijn op de werkvloer

Werkwijze

De aanpak van de incompany en maatwerkprogramma's van Jouw Loopbaancoach worden altijd afgestemd op de specifieke vragen van de opdrachtgever. Hierbij wordt uitgegaan van een zorgvuldige analyse van de wensen en verbeterpunten van de organisatie. Ondanks het unieke karakter van ieder programma is een aantal aspecten kenmerkend in onze werkwijze.

Geïntegreerd aanbod

Je gedrag en attitude veranderen staat nooit op zichzelf. Een gewenste verandering heeft ook gevolg op systemen, structuren en processen.

Inspirerend en effectief

De trainingen en workshops zijn inspirerend en zetten de deelnemers aan tot reflectie. Tijd nemen voor reflectie en verdieping leidt vaak genoeg tot effectiever en sneller handelen op de werkvloer.

Resultaat- en praktijkgericht

Alle incompany werk van Jouw Loopbaan coach is gericht op het boeken van zichtbaar resultaat door zoveel mogelijk aan te sluiten op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Wij doen dit onder meer aan de hand van ingebrachte casuïstiek.

Persoonlijk en zorgvuldig

De trainingen en workshops worden zoveel mogelijk toegesneden op de persoonlijke leerbehoefte van elke deelnemer. Er wordt daarbij gekeken naar ieders waarden, drijfveren en belemmerende overtuigingen. Bij de samenstelling van groepen houden wij zoveel mogelijk rekening met achtergrond, persoonlijkheid en matching van de verschillende deelnemers.

Uniek

De incompany trainingen die worden gegeven door Jouw Loopbaancoach zijn geen standaard trainingen. Elke vraag van een organisatie is uniek en zullen wij ook als zodanig benaderen.

Langdurig effect

Een vaak gehoorde klacht over workshops en trainingen is het beperkte effect. Jouw Loopbaancoach heeft daarom programma’s ontwikkeld die door hun opzet en intensiteit een langdurig effect hebben. Dat wordt versterkt doordat ‘nazorg en onderhoud’ een integraal onderdeel is van de programma’s.

Niet Goed? Geld Terug!

Jouw Loopbaancoach staat 100% garant voor haar incompany en maatwerk ontwikkeltrajecten. Deze bevatten best practices en wetenschappelijk bewezen methoden en modellen die goed resultaat opleveren. Wij weten zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt.

 

Ben je na de eerste dag niet tevreden? Dan krijg je van ons binnen 14 dagen 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.

De volgende stap

Ons team staat klaar om je te helpen

Je kunt contact met ons opnemen om de gewenste uitkomsten te bespreken en te oriënteren welke oplossing hierbij past. Het kan dan gaan om een bestaande oplossing of één op maat gesneden voor jouw organisatie. Samen met Jouw Loopbaancoach kies je een trainer of spreker die het beste past bij jouw organisatie. Je bespreekt verdere wensen en mogelijkheden en laat vervolgens ons team je ontzorgen om een topervaring neer te zetten.

5, 4, 3, 2, 1

Stel ons een vraag 

bel ons op 015-2682538,

of stuur een e-mail naar team@jouwloopbaancoach.com

Contact informatie

Jouw Loopbaancoach

Rotterdamseweg 183c

2629 HD  DELFT

BTW-nummer: NL254475437B01

Kvk-nummer: 74588435

Jouw Loopbaancoach voldoet aan de eisen die Nobco stelt aan coaching in Nederland. Alle trajecten van Jouw Loopbaancoach zijn gebaseerd op best practice. Wij garanderen kwaliteit.

© 2019 Jouw Loopbaancoach