In een Gratis Discovery Call van 30 minuten kun je samen met Jouw Loopbaancoach ontdekken wat je mogelijkheden zijn en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

Wat voor werk je ook doet, of je nu een werkgever, directeur, manager, freelancer, medewerker of een werknemer met afstand tot de arbeidsmarkt bent, je kunt gewoon beginnen. Je kunt gewoon nu doen wat je kunt, dat doen wat goed voelt, en luisteren naar je innerlijke stem. Je kunt namelijk je geluk in eigen handen nemen.

 

Het inplannen van een Gratis Discovery Call met jouw loopbaancoach kun je zien als een eerste stap.  

Nobco en EMCC_bewerkt_bewerkt_bewerkt.pn

Waarom?

Je kunt gereedschap krijgen om helder en duidelijk te krijgen waar je nu staat en waar je naar toe wilt. En juist dat inzicht is vaak al voldoende om de juiste stap voorwaarts te zetten. 

" Het is zo moeilijk om goed leiding te geven aan jezelf.

BEN TIGGELAAR

Begin bij het begin...

Een eerste stap is een verkennend gesprek aan de telefoon. Door middel van dit gesprek stel je vast of de methode van Jouw Loopbaancoach bij jou past. En je checkt natuurlijk of je een klik hebt met jouw loopbaancoach. Als dit zo is kun je kiezen voor een volgende stap voorwaarts die het beste bij jou past om jouw doel op korte termijn te bereiken.

Resultaten. Gegarandeerd.

Wat jouw mogelijkheden zijn hangt natuurlijk af van je situatie. Vaak wordt er als stap voorwaarts gekozen voor een adaptieve loopbaanscan. Jouw coach kan je hier meer over vertellen tijdens het verkennende gesprek.

Het is in elk geval belangrijk om te weten dat je gelijk aan de slag gaat om inzicht en helderheid te krijgen in waar je nu staat en waar je naar toe kunt. Het voordeel hierbij is, dat je gelijk na de Discovery Call een idee hebt van wat je kunt doen en of dat ook goed voelt. En natuurlijk of dit ook wel echt goed voor je is.

Gratis Discovery Call: Probeer het gewoon!

Activerend inzicht

Snel tot de kern

Zeer verhelderend

Maar let wel: er is geen kant-en-klaar recept, geen invuloefening en er zijn pertinent geen sluiproutes. Met Jouw Loopbaancoach kun je weer verder met je loopbaan, worden talenten die in je sluimeren wakker gemaakt en krijg je nieuwe ideeën en inspiratie. Jouw Loopbaancoach nodigt je dan ook van harte uit mee op reis te gaan. 

Daar gaan we. Begin bij het begin met een verkennend gesprek en krijg het einddoel in zicht. Boek daarom een discovery call van 30 minuten. Daarin halen we naar boven wat...
Gratis Discovery Call
30 min
Gratis

Stel ons een vraag 

bel ons op 015-2682538,

of stuur een e-mail naar team@jouwloopbaancoach.com

Contact informatie

Jouw Loopbaancoach

Rotterdamseweg 183c

2629 HD  DELFT

BTW-nummer: NL254475437B01

Kvk-nummer: 74588435

Jouw Loopbaancoach voldoet aan de eisen die Nobco stelt aan coaching in Nederland. Alle trajecten van Jouw Loopbaancoach zijn gebaseerd op best practice. Wij garanderen kwaliteit.

© 2019 Jouw Loopbaancoach