Jouw Loopbaancoach biedt 1-op-1 loopbaancoaching sessies op een drietal vlakken: het vinden van een nieuwe uitdaging, het verhogen van voldoening en plezier in je werk en het verbeteren van je welzijn op de werkvloer.

Nobco en EMCC_bewerkt.png

Hoe gaan we aan de slag?

Tijdens een 1-op-1 sessie maken we gebruik van bewezen technieken waarmee je zelf grip kunt krijgen op jouw loopbaan en werk. Jouw Loopbaancoach kenmerkt zich door een snelle en zorgvuldige aanpak. We starten na een adaptieve loopbaanscan en Discovery call vaak met een drietal sessies. De sessies zien er ongeveer als volgt uit:

Je krijgt op de volgende vragen een antwoord:

Past het werk nog wel bij me?

Discovery Call: Verkennend Telefoongesprek

Tijdens dit verkennende telefoongesprek bespreek je met Jouw Loopbaancoach wat precies het doel is dat je wilt bereiken. En hoe je dat op korte termijn het beste voor elkaar krijgt. Je maakt een afspraak voor een eerste stap voorwaarts richting het einddoel. In de meeste gevallen vinden er drie sessies plaats die elk zo'n 1,5 tot 2 uur duren. De sessies vinden plaats bij Jouw Loopbaancoach in de praktijk of in uitzonderlijke gevallen bij jou op kantoor. 

" Begin met het eind in gedachten.

STEPHEN COVEY

Online Adaptieve Loopbaan Scan

Voordat de eerste sessie plaatsvindt maak je een door NIP/ Cotan positief beoordeelde online adaptieve loopbaan scan. Hierdoor krijg je een beeld van jouw persoonlijkheid, drijfveren en interesses. Je krijgt antwoord op de belangrijke vragen: "Wie ben ik?", "Wat wil ik?" en "Wat kan ik?". Het doel van de Loopbaanscan is bewustzijn creëren over je eigen kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar evenzeer tot ontwikkeling binnen de eigen functie. 

Loopbaanscan Nip.png
iso 27001.jpg

Sessie 1

In deze sessie begin je met het inventariseren van je doelen. Daarna ga je direct aan de slag met het oplossen van je uitdagingen. Je leert de belangrijkste technieken. Het gevolg is dat je na deze sessie helder en duidelijk hebt waar je staat en naartoe kunt. En dat je jezelf versterkt voelt omdat je weet wat je moet doen, maar vooral hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Sessie 2

Tijdens deze sessie ontdek en ervaar je jouw talenten en hoe je deze kunt vergroten. We herhalen eerst de technieken uit de eerste sessie, zodat je zeker weet dat je op de goede weg bent. Daarna maak je een nog duidelijker toekomstbeeld, zodat je weet waar je naar toe kunt in jouw leven. Het gevolg is dat je geïnspireerd de deur uit gaat met een praktische gids als kompas. Je vragen zijn nu voor het grootste gedeelte beantwoord.

Sessie 3

Deze sessie dient vooral ter controle om vast te stellen dat je op de gewenste route zit. Eventuele vragen en/of bijbehorende onderwerpen kunnen in deze sessie behandeld worden.

 

Iedere sessie duurt ongeveer 2 uur. Tussen elke sessie zit een periode van ongeveer 2 weken. Het kan zijn dat je in overleg met de coach een sessie meer of minder doet afhankelijk van de resultaten.

Het Resultaat

Na afloop van persoonlijke loopbaancoaching is het resultaat dat je een stuk steviger in je schoenen staat en je jouw route hebt (terug-)gevonden. Je ontevredenheid of moeilijkheden zijn voor een groot gedeelte of helemaal verdwenen. Na verloop van tijd krijg je steeds meer de controle over je loopbaan en kun je het werk doen dat je altijd al wilde.

Het tarief

Het tarief voor persoonlijke loopbaancoaching is

€ 678,- inclusief BTW voor 3 sessies van 2 uur en 1 adaptieve loopbaanscan (ter waarde van € 150,-). Als onderdeel van de coaching ontvang je een gratis werkboek waarin alle basistechnieken beschreven staan en een plan van aanpak.

Webwinkel keurmerk.png

Niet Goed? Geld Terug!

Jouw Loopbaancoach staat 100% garant voor de 1-op-1 loopbaancoaching sessies. De sessies bevatten best practices en instrumenten die bewezen goed resultaat opleveren. Wij weten zeker dat als je ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt.

 

Ben je na de eerste sessie niet tevreden? Dan krijg je van ons binnen 14 dagen na opzegging je investering, minus de kosten van de adaptieve loopbaanscan, terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.

 
In deze 3 daagse 1-op-1 Coaching sessie, van elk 2 uur met een integratieperiode van 2 weken, ontdek je welke patronen, overtuigingen en conditioneringen je belemmeren om...
3-Daagse 1-op-1 Coaching Sessie*
€678

* Let op!: inclusief 1 x adaptief loopbaanscan ter waarde van € 150,-

Stel ons een vraag 

bel ons op 015-2682538,

of stuur een e-mail naar team@jouwloopbaancoach.com

Contact informatie

Jouw Loopbaancoach

Rotterdamseweg 183c

2629 HD  DELFT

BTW-nummer: NL254475437B01

Kvk-nummer: 74588435

Jouw Loopbaancoach voldoet aan de eisen die Nobco stelt aan coaching in Nederland. Alle trajecten van Jouw Loopbaancoach zijn gebaseerd op best practice. Wij garanderen kwaliteit.

© 2019 Jouw Loopbaancoach